La découverte de la glisse avec l'ESF de la Norma
info
For informations about coronavirus click here
Delen

Skischool La Norma

Op een hoogte van 1350 m, op een uitgestrekt bebost plateau dat uitkijkt over het massief van de Vanoise en de hoge vallei van de Arc, ademt La Norma frisse lucht en biedt u alle voorzieningen van knus skioord, zonder auto's. Het dubbele gezicht van het skioord zal u zeker verleiden...

Het dorp is gericht op het noordwesten, wat betekend dat u de hele winter van de beste kwaliteit sneeuw kunt genieten. Beperkte zonneschijn in december, maar half januari trekt de zon weer over de hellingen. De zomer is een waar genoegen dankzij 2 prachtige meren (een waterrecreatiecentrum en een meertje om te vissen); grote speelterreinen en nog veel meer activiteiten...

Alle beboste residenties liggen aan de voet van de pistes, dus u hoeft uw auto niet mee te nemen. Als de sneeuw voor de deur ligt, springt u op uw ski's, trekt u uw stokken aan en glijdt u naar beneden naar de liften.

Er wordt een groot aantal activiteiten en animaties aangeboden, zodat u optimaal van uw verblijf kunt genieten en alle charmes van de winterbergen kunt ontdekken. Sneeuwschoenen of hondensleeën, een bezoek aan barokke kerken, de dorpen Haute Maurienne en Turijn, laten u een ander gezicht van onze berg zien; tenzij u profiteert van het schitterende panorama van het Vanoise massief vanaf de terrassen van de hooggelegen restaurants (voor voetgangers toegankelijk met de afneembare stoeltjeslift of de kabelbaan). Voor de wandelliefhebbers zijn er sneeuwschoenroutes uitgezet vanaf het skioord en worden er wandelingen georganiseerd aan de rand van het Vanoise National Park om in de winter dichter bij de steenbokken te komen. Wist u dat?

La Norma is een van de resorts die het dichtst bij een afrit van de snelweg liggen, waardoor het zeer gemakkelijk te bereiken is en slechts 10 minuten van het station verwijderd is.

Het hoogteverschil is 1400 m, waardoor u kunt genieten van de boomloze alpine bodem met een onbelemmerd uitzicht en de subalpiene bodem, rijk aan bos waar u het genoegen zult hebben om tussen de dennenbomen mooie wandelingen te maken. Een werkelijk paradijs voor free riders.

Versterking van het sneeuwdek:

De natuurlijke besneeuwing van het skioord wordt gecompleteerd door 85 sneeuwkanonnen die meer dan 20 hectare besneeuwen, tot op een hoogte van 2165 meter.


49

Instructeurs
gediplomeerden

40

Pratende skileraren
Het engels

De extraatjes van deze school

  • Club Piou-Piou
  • Club ESF
  • Freestyle/ Freeride
  • Buiten piste
  • Skitochten
  • Sneeuwschoenen
  • Handiski

Het skiresort

  • 65 km skipiste
  • 13 mechanische liften
  • 2 snowpark
Download de map van de pistes

Ontdek het skigebiedLA NORMA

Onze contactgegevens

Esf La Norma
LA NORMA
MAISON DE LA NORMA
73500 MODANE

Tel. 0479203310
Bezoek de website van de school

Neem contact met ons op

close