Le ski accessible à tous avec l'ESF d'Oz en Oisans !
info
For informations about coronavirus click here
Delen

Skischool Oz en Oisans

Kies voor het skioord Oz en Oisans voor een vakantie vol sensaties!

Oz is het dichtstbijzijnde en best bereikbare skioord in OISANS ten opzichte van GRENOBLE (55 km). Met zijn kleine met hout of steen beklede woningen en zijn dennenboomdecor biedt Oz het comfort van een "ski tot aan de voet" resort.

Overnachtingsmogelijkheden, winkels en diensten zijn gegroepeerd langs een weg die uitsluitend toegankelijk is voor voetgangers, rodelaars en andere skiërs... Het is niet nodig om een auto te gebruiken in Oz. Het skioord is klein en ouders aarzelen niet om hun kinderen na het skiën vrij te laten spelen.

44

Instructeurs
gediplomeerden

35

Pratende skileraren
Het engels

Oz en Oisans

De extraatjes van deze school

  Het skiresort

  • 53 km skipiste
  • 21 mechanische liften
  Download de map van de pistes

  Ontdek het skigebiedOZ EN OISANS

  De bijzonderheden van het skioord

  Oz is één van de 5 skioorden van het Alpe d'Huez Grand Domaine skigebied. In OZ, komen de pistes aan de voet van de residenties met met name 2 "groene" pistes toegankelijk door 1 tapijt en 1 skilift... gemakkelijk en ideaal voor beginners en rustige beginners.

  Vlakbij de woningen bieden 2 gondels een snelle toegang (ongeveer 15 minuten) tot het hart van het skigebied op 2000 m hoogte. Vanaf daar, kunt u een helling kiezen om naar beneden te gaan, en de kleur... Rood, blauw, groen.
  Natuurlijk is het mogelijk om nog hoger te gaan tot 2700 m of 3330 m en de zwarte pistes van de Tunnel of Sarenne te nemen... 16 km afdaling, een van de langste afdalingen ter wereld.

  Skioorden in de buurt van Oz En Oisans

  de disciplines

  Onze contactgegevens

  Esf Oz 3300
  17 chemin des jeux
  38114 OZ EN OISANS Station

  Tel. 04 76 79 85 29
  Bezoek de website van de school

  Neem contact met ons op

  close