Skiez simplement avec l'ESF le Sappey
info
For informations about coronavirus click here
Delen

Skischool Sappey en Chartreuse

Uw skilessen bij de ESF Sappey-en-Chartreuse

Le Sappey-en-Chartreuse is de dichtstbijzijnde badplaats van Grenoble (ongeveer tien kilometer). Binnen twintig minuten kan een een inwoner van Grenoble op de piste staan. Dit charmante dorp ligt op de zuidelijke balkons van het Chartreuse-massief, op een hoogte van 1000 m aan de voet van Chamechaude, het hoogste punt van het massief (2082 m).

Het hoogste punt van het skigebied wordt bediend door de Grand Sommard skilift en heeft twee prachtige rode pistes (Grand Sommard en Pré du Plat). Het totale hoogteverschil tussen het bergstation van de Grand Sommard en de bodem van het skigebied bedraagt ongeveer 415 meter.

Wij bieden privé-lessen voor alle leeftijden en niveaus, alsook groepslessen van l'ourson tot l'étoile d'Or. In de zomer wordt er gewandeld. In de winter is er langlaufen (7 loipes - 42 km) en alpineskiën.2BC Beginnersgroepslessen in skiën en snowboarden zijn beschikbaar voor volwassenen en tieners. Kleine skischool maar geweldige resultaten!

3

Instructeurs
gediplomeerden

Pratende skileraren
Het engels

Sappey en Chartreuse

De extraatjes van deze school

  Het skiresort

  • 5 km skipiste
  • 5 mechanische liften
  Download de map van de pistes

  Ontdek het skigebiedLE SAPPEY EN CHARTREUSE

  Een zeer speciaal skioord

   De ESF van Le Sappey zal u met plezier ontvangen in deze plaats vol geschiedenis en dicht bij zijn oorsprong, de kleinsten kunnen in alle veiligheid hun eerste glijbanen maken in de Piou Piou Club, terwijl de groteren zich kunnen uitleven met skiën en snowboarden.

  In het begin van de 20e eeuw werd er in Le Sappey al aan alpineskiën gedaan, en al in 1907 werd er een wedstrijd georganiseerd. De badplaats is dus meer dan een eeuw oud! De eerste skilift werd in 1947 gebouwd (TKD La Pale) door een verlichte elektricien. De andere liften zijn gebouwd in 1970.

  Tegenwoordig heeft het skioord 5 skiliften (4 TKD - 1 TKF). Het skigebied, dat naar het noordwesten is gericht, is verdeeld in twee sectoren en varieert in hoogte van 950m tot 1370m. Het onderste deel van het gebied is relatief vlak en gemakkelijk (160 m maximale hoogteverschil) en is bedoeld voor beginners en gevorderden. Het biedt 2 groene en 2 blauwe pistes.


  SKIOORDEN IN DE BUURT VAN SAPPEY-EN-CHARTREUSE

  de disciplines

  Onze contactgegevens

  Esf Le Sappey
  MOLLARD GIROUD
  38700 LE SAPPEY EN CHARTREUSE

  Tel. 0781060457
  Bezoek de website van de school

  Neem contact met ons op

  close