Offrez vous des cours de ski à l'ESF des Sept Laux !
info
For informations about coronavirus click here
Delen

Skischool Les sept Laux

Uw skilessen met de ESF Sept Laux

Het skioord Les Sept Laux is verdeeld over drie sectoren: le Pleynet, Prapoutel en Pipay. Gelegen in het hart van het massief van Belledonne en op 35 minuten van Grenoble, biedt het een onvergetelijk panorama op de vallei van Grésivaudan, de omgeving van Grenoble en de Chartreuse. Het skigebied biedt 42 afdalingen, 22 liften, snowpark, grensovergang, halfpipe naar Olympische normen.
Beginners kunnen zich uitleven op de groene pistes, terwijl ervaren skiërs zich uitleven op de nieuwe zwarte pistes en off-piste afdalingen, die het sterke punt van het gebied vormen. Dankzij een beleid van ontwikkeling van het gebied investeert het skioord regelmatig in de vernieuwing van skiliften.

111

Instructeurs
gediplomeerden

12

Pratende skileraren
Het engels

De extraatjes van deze school

  Het skiresort

  • 120 km skipiste
  • 22 mechanische liften
  • 2 snowpark
  Download de map van de pistes

  Ontdek het skigebiedLES SEPT LAUX

  De bijzonderheden van het skioord

  Het skigebied les sept Laux heeft de bijzonderheid dat het bijna volledig vernieuwd is. In vijftien jaar tijd is het merendeel van de skiliften in Les 7 Laux veranderd en gemoderniseerd en hebben de pistes een nieuwe vorm gekregen.
  Het is ook een echt recreatiegebied: het wordt beschouwd als het grootste skigebied van de Belledonne-keten en biedt een grote verscheidenheid aan skiactiviteiten met zijn snowpark, beveiligde toegang tot de Vallons du Pra, twee Noordse skigebieden, snakegliss... Maar ook activiteiten buiten de piste en talrijke evenementen voor het hele gezin.


  Skioorden in de buurt van Sept Laux

  de disciplines

  Onze contactgegevens

  Esf Des Sept Laux
  SEPT LAUX PRAPOUTEL
  LES ADRETS
  38190 BRIGNOUD

  Tel. 0476080236
  Bezoek de website van de school

  Neem contact met ons op

  close