Découvrez la glisse avec l'ESF la grande Terche
info
For informations about coronavirus click here
Delen

Skischool La Grande Terche

Skilessen volgen bij de ESF La Grande Terche

In het skioord La Grande Terche kunt u de veelzijdigheid van de bergen van de noordelijke Alpen ervaren in een ontspannen familiesfeer. Dit skioord zal ongetwijfeld skiënde families en sneeuwliefhebbers verleiden!
Het skioord St Jean d'Aulps - La Grande Terche ligt in het hart van de Chablais, in het skigebied Roc d'Enfer. U vindt er grote besneeuwde gebieden en een ongerepte natuur om een bevoorrecht en vriendelijk moment met uw gezin door te brengen. U heeft toegang tot 23 pistes verspreid over 50 kilometer voor beginners en gevorderden: 5 groene, 7 blauwe, 10 rode en één zwarte. Op elke piste zijn ook twee beginnerszones beschikbaar.
De ESF La Grande Terche zal jong en oud graag ontvangen voor educatieve lessen die aan ieders niveau zijn aangepast. De instructeurs van ESF La Grande Terche geven les in skiën, snowboarden en telemark skiën! Aan u de keuze voor privé- of groepslessen, beschikbaar vanaf 3 jaar.

40

Instructeurs
gediplomeerden

Pratende skileraren
Het engels

De extraatjes van deze school

  • Club Piou-Piou
  • Club ESF
  • Buiten piste
  • Skitochten
  • Sneeuwschoenen

Het skiresort

  • 50 km skipiste
  • 16 mechanische liften
Download de map van de pistes

Ontdek het skigebiedSAINT JEAN D'AULPS - ROC D'ENFER

Een dynamisch skioord

La Grande Terche is een familie skioord waar u kunt genieten van verschillende sneeuwactiviteiten. Zo wordt er bijvoorbeeld alles aan gedaan om beginners het plezier van het skiën te laten ontdekken! Als u niet vertrouwd bent met skiën, kunt u kiezen voor het “You can” ski pakket, een all-inclusive aanbod speciaal voor volwassen beginners. Dit aanbod kan worden uitgebreid over 3 dagen of 6 dagen, aan u de keuze naar gelang uw wensen en behoeften!
Als u meer op uw gemak bent, kunt u ervoor kiezen om off-piste te gaan, uiteraard onder begeleiding van een gekwalificeerde instructeur. Er zijn twee routes: de ontdekking van het Frans-Zwitserse domein van de Portes du Soleil en die van de Vallée Blanche, de off-piste tocht in het keteldal van de Mont Blanc. Deze laatste is alleen voor ervaren skiërs.
Er is genoeg te doen in La Grande Terche!

Skioorden in de buurt van La Grande Terche

Onze contactgegevens

Esf La Grande Terche
2961 Route de la Moussière d'en Haut
74430 ST JEAN D'AULPS

Tel. 0450796330
Bezoek de website van de school

Neem contact met ons op

close