Offrez vous des cours de ski à l'ESF Devoluy
info
For informations about coronavirus click here
Delen

Skischool Superdevoluy

Skilessen volgen bij de ESF Dévoluy

De skioorden Superdévoluy en Joue du Loup, gelegen aan de zuidwestelijke toegangspoort tot de Hautes-Alpes, strekken zich uit over 300 km² en bieden een verscheidenheid aan sneeuwlandschappen. Ontdek 100 kilometer gemarkeerde skipistes van 1500 tot 2500 meter hoogte die worden bediend door 25 skiliften.
118 ESF instructeurs zullen u met plezier lessen geven die aangepast zijn aan uw niveau, of u nu de basis van het skiën of snowboarden wilt ontdekken, of uw niveau wilt verbeteren en uw vaardigheden wilt bevestigen. Goede humor en leerplezier gegarandeerd!

108

Instructeurs
gediplomeerden

25

Pratende skileraren
Het engels

De extraatjes van deze school

  Het skiresort

  • 100 km skipiste
  • 23 mechanische liften
  • 1 snowpark
  Download de map van de pistes

  Ontdek het skigebiedLE DEVOLUY

  Een uniek skioord

  Bent u een liefhebber van langlaufen? 35 km langlaufloipes staan tot uw beschikking. Ze zijn verdeeld in 11 lussen van 0,5 km tot 6 km die door een opeenvolging van vier hoogvlakten lopen - Festre, Aurouze, Boucherac en Rioupes. Een snowpark is ook beschikbaar voor snowboard liefhebbers!
  Ontdek de adembenemende landschappen en de diversiteit van de flora. Dévoluy heeft het label France Nordique gekregen. Verschillende activiteiten en diensten zijn beschikbaar: zwembad, fitnesscentrum, sneeuwscooter, quad, bioscoop, skiverhuur... U zult zich niet vervelen in Dévoluy!

  De skioorden in de buurt van Dévoluy

  de disciplines

  Onze contactgegevens

  Esf Devoluy
  SUPERDEVOLUY
  05250 ST ETIENNE EN DEVOLUY

  Tel. 0492588140
  Bezoek de website van de school

  Neem contact met ons op

  close