Réservez vos cours avec L'ESF de Valfréjus
info
For informations about coronavirus click here
Delen

Skischool Valfrejus

Uw skilessen bij de ESF Valfréjus

Een badplaats op mensenmaat, op 4 uur van Parijs, gelegen net boven Modane op een hoogte van 1500 m, hier ligt Valfréjus...
In zijn omgeving van het Thabor-massief heeft het zijn authenticiteit bewaard en biedt het u een prachtige kwaliteit en diversiteit van skiën.
Een skigebied van 70 km aan pistes, gelegen tussen 1500 en 2737 m, en uitgerust met 76 sneeuwkanonnen; 8 skiliften bedienen 21 pistes waaronder 4 zwarte, 4 rode, 10 blauwe, 3 groene en een Boardercross.
Of u nu gaat skiën of snowboarden, de verscheidenheid aan pistes biedt u de mogelijkheid om alle vormen van sneeuwsport te beoefenen.

39

Instructeurs
gediplomeerden

20

Pratende skileraren
Het engels

De extraatjes van deze school

  Het skiresort

  • 64 km skipiste
  • 10 mechanische liften
  Download de map van de pistes

  Ontdek het skigebiedVALFREJUS

  De bijzonderheden van het skioord

  Naast het skiën organiseren de ESF-instructeurs sneeuwschoenwandelingen in het skioord en nemen ze u mee op ontdekking naar de fauna van het Vanoise National Park.
  Talrijke activiteiten, diensten en winkels staan tot uw beschikking: ijsbaan, speedrijden, restaurants, pubs, sportwinkel, een gezondheids- en welzijnsruimte, een bar lounge en SPA (Hammam, Sauna en Jacuzzi).
  Tijdens de schoolvakanties organiseert het ESF de "Descente aux Flambeaux" (afdaling met fakkels) en elke donderdag de "Descente aux LAMPIONS" (voorbehouden aan kinderen van flocon tot wedstrijdniveau).

  Andere skioorden in de buurt van Valfréjus

  de disciplines

  Onze contactgegevens

  Esf Valfrejus
  LES MELEZETS
  73500 VALFREJUS

  Tel. 0479050597
  Bezoek de website van de school

  Neem contact met ons op

  close