Vos cours de ski avec l'ESF de Valmeinier
info
For informations about coronavirus click here
Delen

Skischool Valmeinier

Boek uw skilessen bij de ESF Valmeinier

Valmeinier ligt hemelsbreed op enkele kilometers van het Nationale Park van de Vanoise en in het hart van het skigebied "Galibier-Thabor" (150 km pistes). Het is de nieuwste wintersportplaats van de Maurienne. Het profiteert van een uitstekende sneeuwbedekking en uitzonderlijke zonneschijn.

Valmeinier ligt op 1500 m hoogte en heeft een directe toegang tot de pistes. Het is een dorpsresort dat zijn authentieke karakter met zijn smalle straatjes en stenen huizen met leistenen daken heeft behouden. Valmeinier is ook een hooggelegen skioord, gelegen op 1800 m, eveneens aan de voet van de pistes. Valmeinier 1800 is ontworpen om in het landschap op te gaan, gebruiksvriendelijk en functioneel te zijn. Er zijn gratis pendeldiensten tussen Valmeinier 1500 en 1800.

85

Instructeurs
gediplomeerden

Pratende skileraren
Het engels

De extraatjes van deze school

  • Club Piou-Piou
  • Buiten piste
  • Skitochten
  • Seminars/ Team Building
  • Handiski
  • Nordisch

Het skiresort

  • 65 km skipiste
  • 43 mechanische liften
  • 3 snowpark
Download de map van de pistes

Ontdek het skigebiedVALMEINIER

De bijzonderheden van het skioord

Valmeinier bestaat uit twee sectoren: Valmeinier 1500, het dorpsresort aan de voet van de pistes, dat zijn authentieke karakter heeft behouden, en Valmeinier 1800, het prachtig geïntegreerde hooggelegen resort met zijn afgemeten architectuur.
Het skioord verleidt met zijn eenvoudige en warme welkom. Het biedt een grandioze omgeving, genesteld in het hart van de mythische Mont Thabor, ver van de stad en de wereld, waar u nieuwe energie kunt opdoen. Valmeinier verleidt evenzeer door zijn omgeving als door de diversiteit van de vele activiteiten voor een aangename gezinsvakantie!
Valmeinier is het nieuwste resort in de Maurienne en heeft als zodanig recente accommodatie van hoge kwaliteit, allemaal gelegen aan de rand van de pistes (het skioord staat bekend als "ski-in/ski-out").

De skioorden in de buurt van Valmeinier

Onze contactgegevens

Esf Valmeinier
RESIDENCE AVENIR 2
73450 VALMEINIER

Tel. 0479592370
Bezoek de website van de school

Neem contact met ons op

close